În concordanță cu multitudinea valorilor ce caracterizează AFA, cadrul academic este dublat de o formalitate ce se resimte natural printre studenți și personal.

Astfel,toate demersurile trebuie abordate în mod ierarhic, iar dorința studenților de a le fi luate în considerare propunerile, ideile sau părerile este satisfăcută prin alegerea unor reprezentanți la nivel de an universitar.

Această alegere s-a organizat în cadrul primei întâlniri din cadrul ASMBV. Titlul de senator reprezintă legătura transcendentă a vocilor studenților cu organele din conducere.

Senatorul s-a ales din rândul bobocilor. După prelucrarea acestora în legătură cu semnificația titlului/rolului de senator, doritorii au aplicat pentru această funcție susținând un discurs argumentativ.

În fața sălii s-a prezentat un număr considerabil de doritori, mânați de o dorință puternică de a contribui la bunăstarea colegilor lor.

În urma voturilor, s-a stabilit ca și reprezentant al anului I în cadrul senatului studentul Cozma Andrei Gheorghe căruia îi dorim din suflet să-i reprezinte la cel mai înalt nivel pe colegii săi, decantând gândurile lor în ascensiune.

Text: Student Jinga Maria Magdalena

Foto: Student caporal Covasniciuc Eduard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *